Rețeta originală, folosită de bunicile englezoaice, se reduce la un filé de cod tăvălit printr-un aluat ca o cocă moale obținut din făină, bicarbonat de […]
Citește mai departePlachie de crap sălbatic
Pentru că în timp ce făceam cumpărăturile clasice am trecut pe lângă piața de pește și am înghițit în sec, cu gândul la o plachie, […]
Citește mai departeDespre slăbire și cu ce se mănâncă ea
Toată lumea își dorește să arate bine. Fiecare are propria lui definiție și propriul standard legat de aspectul fizic dorit dar cu siguranță tuturor ne-ar […]
Citește mai departeCreveți în sos de unt cu usturoi, lămâie, vin și leuștean
Aș putea să încerc să explic ce se întâmplă cu papilele și cu centrul plăcerii din creier când pui pe limbă un crevete gătit așa, […]
Citește mai departeTort Low-Carb cu Nutella naturală
Tort Low-Carb cu Nutella Naturală Am decis ca prima postare de pe blog să o dedic soției mele pentru că ziua de ieri a fost […]
Citește mai departe